Het magazijn van de Renault 4 Club

Het in stand houden van de Renault 4 vraagt om technische ondersteuning. Het wordt steeds lastiger om bij de reguliere automaterialenzaken onderdelen voor de Renault 4 te krijgen. Het clubmagazijn streeft er naar om de onderdelenvoorziening voor de Renault 4 op peil te houden zodat we kunnen blijven rijden. De magazijncommissie probeert lastig verkrijgbare onderdelen in het buitenland op de kop te tikken en sorteert aangeboden partijen gebruikte en nieuwe onderdelen uit zodat het magazijn goed voorzien is van zoveel mogelijk courante onderdelen. In het magazijn proberen we ook de vraag naar moeilijk verkrijgbare onderdelen te bundelen zodat we mogelijk herproductie in samenwerking met andere clubs of onderdelenleveranciers kunnen initiëren.

Technische artikeltjes in de Vrijbuiter kunnen gecombineerd worden met magazijnacties en op sleuteldagen kan aan specifieke technische vragen extra aandacht gegeven worden.

Het magazijn wordt gerund door clubleden voor clubleden, we zien jullie dus graag verschijnen met Renault's 4 en technische vragen in de ontmoetingsruimte van het magazijn.

De sleutelboeken uit de E-Boutique zijn ook in het magazijn te koop.

Betaal aub zoveel mogelijk met PIN in het magazijn. 

Kijk in de Agenda voor de openingsdata.
Magazijn is op deze dagen open van 12.00 tot 16.00 uur.

Tijdens openingstijden bereikbaar op nummer: 06-50642921
Het magazijn is tevens bereikbaar via: magazijn[at]r4club.nl

Voor vragen over onderdelen mail tot uiterlijk vrijdag naar bovenstaand adres. Dan kan je vraag worden doorgegeven aan de magazijnmeesters.

Tip: Neem je oude onderdelen mee naar het magazijn !
Hiermee voorkom je dat je met verkeerde onderdelen naar huis gaat en bij sommige onderdelen moet het oude onderdeel worden ingeleverd.

Tot ziens in het clubmagazijn!

Renault 4 Clubmagazijn
Zandstraat 46
6658 CV Beneden-Leeuwen
Klik hier voor een routebeschrijving

Het magazijn van de Renault 4 Club
Het magazijn van de Renault 4 Club
R4Club Nederland wordt gesponsord door