Privacyverklaring (AVG)

Woensdag 11 juli 2018

Vanaf 25 mei 2018 gelden de nieuwe standaarden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ook de Renault 4 Club Nederland moet voldoen aan deze nieuwe regels voor privacybescherming.

Deze nieuwe wet geeft clubleden meer privacy rechten. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de nieuwe Europese privacywet die beter aansluit op het digitale tijdperk waarin we leven. De wet geeft jouw meer en sterkere rechten. En de AVG geeft de club meer verantwoordelijkheid om ook in deze tijd zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan. In de nieuwe privacyverklaring zijn alle rechten en verplichtingen voor de Renault 4 Club Nederland in het kader van de AVG opgenomen.

Zo delen wij geen persoonsgegevens met andere organisaties en verkopen deze ook niet door. Onze website plaatst daarnaast geen cookies. Zie de privacyverklaring en rijksoverheid voor een uitgebreide uitleg over de nieuwe AVG.

De nieuwe wet en privacyverklaring zijn vanaf heden (mei 2018) in werking getreden en in het afgeschermde leden gedeelte van de Renault 4 club Nederland website (http://www.r4club.nl/leden/) te raadplegen.