Eendagsevenement met 2 CV club!

Maandag 28 september 2015

Op zondag 18 oktober 2015 zal voor de tweede maal de toertocht R4 meets 2CV plaatsvinden. De vorige editie was zeer geslaagd, toen deden er zo’n 60 auto’s mee. En ongeveer evenveel Eendjes als Viertjes.
Op hoeveel wagens kunnen er dit jaar gerekend worden? De organisatie is hard aan het werk geweest en rekent op een mooie opkomst.

Gestart wordt in de buurt van het Middelpunt van Nederland. Vanaf 11.00 uur worden de viertjes en de eendjes ontvangen met koffie in Restaurant "De Goudsberg", Hessenweg 85, 6741 JP Lunteren.

Om 12.00 uur beginnen we aan een gezamenlijke toertocht over de Veluwe. Deze tocht is ca 80 kilometer lang en biedt onderweg diverse mogelijkheden voor een uitstapje of het nemen van foto’s.

We rijden naar Loenen en bezoeken daar het clubmagazijn van de Renault 4 Club. Op de “Gouden Plek”, ongeveer tegenover het magazijn, is het eindpunt en hier sluiten we af met een lekkere snack.

Even nog de belangrijkste zaken op een rijtje:

Startlocatie: Restaurant "De Goudsberg", Hessenweg 85, 6741 JP Lunteren (http://restaurantdegoudsberg.nl/)

Welkom: vanaf 11.00 uur.

Opgeven: per email naar evenementen@r4club.nl (Vermeld even met hoeveel personen je komt.)

Kosten: 5 euro per deelnemer, bij de start te betalen.

Tip: om op de eindlocatie optimaal en ontspannen van de verzamelde voitures te kunnen genieten is een klapstoeltje handig.

Tot ziens op 18 oktober in Lunteren!