Het R4 Kwartier gaat weer open! Maar wel eerst even aanmelden, s.v.p.

Woensdag 27 mei 2020

Op zaterdag 6 juni is het R4 Kwartier weer open!

Dit betekent dat de maandelijkse Sleuteldagen weer kunnen worden hervat, ook het clubmagazijn is weer open! Dus rijdt je Renault 4 niet helemaal naar wens, of wil je nu eindelijk een keer je remschoenen of een aandrijfas vervangen? René, Goos en Leo staan weer paraat om je te helpen om alle reparaties uit te voeren.

Wil je op zaterdag 6 juni naar Beneden-Leeuwen komen? Meld je dan van tevoren voor de Sleuteldag aan. De Renault 4 Club Nederland houdt strikt vast aan de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de corona-bestrijding, op de veiligheid van iedereen te waarborgen kunnen we in het R4 Kwartier maar een minimaal aantal mensen tegelijk ontvangen. Het heeft geen zin om op de bonnefooi naar Beneden-Leeuwen te komen, want voor ongeplande herstelwerkzaamheden is geen ruimte. Dank je wel voor je begrip hiervoor!

Inschrijven voor de Sleuteldag op zaterdag 6 juni: r4sleuteldag@gmail.com

Ben je alleen op zoek naar onderdelen? Ook dan willen we je vragen om van tevoren even contact op te nemen met de vrijwilligers van het clubmagazijn, zodat je er zeker van bent dat je niet voor niets komt.

Contact met het clubmagazijn: magazijn@r4club.nl