Renault op Het Loo

Vrijdag 23 maart 2018

Renault pakt uit op

Concours d'Elégance Paleis Het Loo

Ook dit jaar geeft Renault acte de présence op het Concours d'Elégance Paleis Het Loo, dat van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli wordt gehouden bij Paleis Het Loo in Apeldoorn. Thema is 'Renault - 120 jaar Easy Life' - en net als bij voorgaande edities van het concours, is er veel aandacht voor Renault-liefhebbers en hun auto's. Ook voor de Renault 4 is weer een plaatsje gereserveerd op het Renault-paviljoen. Naast de R4 is de Nederlandse Renault-importeur naarstig op zoek naar enkele andere historische modellen die het thema kunnen vertegenwoordigen. In het persbericht hieronder wordt omschreven naar welke auto's gezocht wordt, en waaraan de auto dient te voldoen om kans te maken op een plekje op het concours. 

 

KLASSIEKE RENAULT-MODELLEN VOOR CONCOURS D'ELEGANCE PALEIS HET LOO GEZOCHT

 

Renault 120 jaar Easy Life
Renault bestaat 120 jaar en is ook dit jaar weer prominent aanwezig op het mooiste klassiekerevenement van Nederland, het Concours d’Elégance Paleis Het Loo. Dit evenement vindt plaats van vrijdagmiddag 29 juni tot en met zondag 1 juli 2018 in Apeldoorn. Deze editie staat de viering van 120 jaar Renault centraal met het thema: Renault 120 jaar Easy Life, auto’s uit de geschiedenis van Renault die het leven makkelijker hebben gemaakt.

Bijzondere klassieke Renault modellen gezocht
Hierbij doen we een oproep! We zoeken tien bijzondere modellen voor op het Renault-display (zie overzicht hieronder) die passen in het thema 120 jaar Easy Life. De auto’s dienen in concoursstaat te verkeren. Alle aanmeldingen van vooroorlogse modellen zijn ook meer dan welkom. Ook zoeken wij speciale, gelimiteerde uitvoeringen in concoursstaat. Autojournalist en Renault expert Tony Vos en Renault Nederland maken een selectie van modellen die tijdens het evenement geplaatst worden op de Renault display. 

Inschrijven? 
Is jouw Renault beschikbaar van 28 juni tot en met 1 juli 2018, verkeert deze in concoursstaat en staat het model ook bij de gezochte modellen in onderstaande lijst? Meld jouw auto, voorzien van interieur- en exterieurfoto’s, dan aan vòòr 30 april 2018 door een mail te sturen naar info@renaultophetloo.nl. We informeren je uiterlijk 5 mei 2018 of jouw auto is geselecteerd.

Overzicht gezochte Renault modellen

●      Vooroorlogse modellen

●      4CV

●      Colorale

●      Renault 4

●      R8

●      Renault 16

●      Renault 5

●      Renault 30

●      Renault 9

●      Speciale, gelimiteerde versies (zoals concept auto’s)

 

De Renault-liefhebber die niet met zijn of haar auto op het Concours mag staan, wordt echter niet vergeten. Bij het online bestellen van toegangskaarten, kunnen leden van de verschillende Renault-clubs ook dit jaar weer gebruik maken van een speciale clubcode: 120RENAULT. Door deze code in te voeren, bedraagt de prijs voor een toegangskaart € 15,00 per stuk. Let wel: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus op = op!

Ga naar de website van het Concours d'Elégance Paleis Het Loo om toegangskaarten te bestellen.