Najaarsweekend R4Club

Dinsdag 20 juli 2021

Het najaarevenement:

De reservering van ons najaar evenement van  2020 is netjes in overleg met de camping verplaatst. Wel zo fijn!

Het najaar evenement gaat dus wederom plaats vinden in Zorgvlied, Drenthe. De camping, waar we eigenlijk in 2020 naar toe zouden trekken, is dus nogmaals de plek van ons feestje en  uitvalbasis voor de rondrit van zaterdag. 

We gaan het, na een jaar van binnen zitten, anderhalve meter van elkaar verwijderd zijn, gesloten terrassen, voor 21:00 in je eigen tentje zitten, en nog veel meer maatregelen, nogmaals proberen om Drenthe te verkennen.

Hoe we het evenement gaan noemen is op dit moment nog niet bekend. Misschien wel “De Afterparty”, omdat het voorjaar evenement in Renswoude zo leuk was. (Ik twijfel daar overigens niet aan). En wat is nou een feest zonder afterparty?

Of het “grote knuffel kampeerevenement”, omdat tegen de tijd dat het half september is, nagenoeg iedereen wel gevaccineerd zal zijn, en we met z’n allen weer kunnen knuffelen binnen de anderhalve meter. Wie weet! In ieder geval tot ziens in Drenthe!

 

De evenement commissie bestaat momenteel uit 3 personen. Mark is inmiddels onze nieuwe voorzitter en Johan, is ok opgeschoven van evenementen commissie naar Bestuur. We kunnen dus wel wat extra handjes en frisse ideeën gebruiken. Lijkt je het leuk om deel uit te maken van de evenementen commissie dan ben je van harte welkom.

 

Dan nog wat nieuws over de Landmarkrally. Dit voor de R4club nieuwe evenement is als een raket uit de startblokken geschoten met maar liefst 57 aanmeldingen.  Dat is meer dan 10 % van het ledenaantal! Blijkbaar hebben we met dit idee veel leden kunnen bereiken waar we bijzonder blij mee zijn. Op het forum staan regelmatig bij de fotowedstrijd bekende plaatjes van dit evenement, een mooie ontwikkeling. 

Als je je nog wil aanmelden, kijk dan in de vorige Vrijbuiter voor details over dit evenement. Schiet dan wel even op, want je heb nog maar even om 60 landmarks in het hele land  af te rijden.  Veel succes!