Vier over de grens - 11 t/m 13 september 2015

Dinsdag 18 augustus 2015

Het NAJAARSEVENEMENT van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september 2015 zal plaatsvinden net over de grens in Duitsland. In Wissel bij Kalkar hebben we met hulp van onze Duitse leden Jörg en Thilo een prachtige Campingplatz am See gevonden met alle faciliteiten. We krijgen de beschikking over een groot eigen veld en zaterdagavond kunnen we smullen van ein Deutsches Grillbuffet. En dat allemaal op exact 12 kilometer van de Nederlandse grens.

Het PROGRAMMA is als vanouds en belooft veel.

Vanaf vrijdagmiddag zijn de kampeerders welkom op Ferien- und Campingpark Wisseler See. Het sportveld is helemaal voor ons gereserveerd. Meer over de camping op : http://www.wisseler-see.de. Hier is ook meer informatie over de huur van huisje of trekkershut te vinden (zie tabblad Feriënunterkünfte).

Zaterdag laten Jörg en Thilo ons tijdens een leuke rondrit de mooiste plekjes van de omgeving zien en komen we ook nog weer even in Nederland. Naast puzzelvragen zal ook de behendigheid van bestuurders en inzittenden op de proef worden gesteld.
Begin van de avond zal het Grillbuffet voor ons klaar staan.

De zondag zal worden geopend met het ‘eitje van de club’ aan de gezamenlijke ontbijttafel. Daarna proberen we nog een stukje in colonne te rijden en willen een lokale bijzonderheid bezoeken.

Tussendoor is er alle gelegenheid om te zwemmen in de Wisseler See (op 50 meter van je tent), voor een tochtje Tretbootfahren, of rustig loungen in de Sun Sea Bar.

Het weekend is geschikt voor lang-kampeerders en voor kort-kampeerders. En ook wie alleen de zaterdag mee wil maken is van harte welkom.

OPGEVEN voor dit evenement is vanaf nu mogelijk. Doe dit via de email: evenementen@r4club.nl ovv naam, adres, lidnummer en aantal deelnemers (groot of klein). Ook horen we graag vanaf wanneer je komt.

De kosten zijn:
Vanaf vrijdag 11 september: volwassene(n): € 25,- p.p. / kind(eren)* € 18,50 per kind / gezin** € 60,-
Vanaf zaterdag 12 september: volwassene(n): € 22,- p.p. / kind(eren)* € 17,50 per kind / gezin** € 52,-
De kosten voor deelname alleen op zaterdag 12 september volwassene(n) € 17,50 p.p. en kind(eren)* € 12,50.

Laat weten als je op zaterdag graag een vegetarische maaltijd wilt.

Het totaalbedrag graag voor 7 september 2015 betalen op rekening NL31 INGB 0004861393 ten name van Renault 4 Club Nederland, Sneek ovv najaarsevenement 2015 en je lidmaatschapsnummer.

Graag tot ziens bij ‘Vier over de Grens’!


Het ADRES van de camping:
Ferien- und Campingpark Wisseler See
Zum Wisseler See 15
47546 Kalkar
Deutschland

* Kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Kinderen tot en met 5 jaar mogen gratis meekomen.
** Gezinnen maximaal twee volwassenen en twee kinderen.