Voorjaarsweekend R4Club

Donderdag 16 januari 2020

Een nieuw jaar. Dus nieuwe plannen.


Of eigenlijk oude plannen in een nieuw jasje. 


Gewoon weer lekker kamperen op een camping waar we nog niet geweest zijn. Alhoewel het elk jaar moeilijker wordt om een camping te vinden, die een grote groep auto’s kan herbergen en waar we nog niet zijn geweest, is dit toch weer gelukt. Waren we afgelopen jaar in het oosten bij de Duitse grens en in het zuiden bij de Belgische grens, dit voorjaar zitten we bovenop de grens van de Provincie Utrecht en Gelderland en verblijven we op “Allure park de Lucht” in Renswoude. 
Het is mogelijk om één of twee dagen eerder naar de camping te komen. Reserveer dat zelf en tijdig bij de camping. Vermeld bij je aanvraag “R4club Nederland”. Hetzelfde gereduceerde tarief geldt voor deze extra dagen. Naast kamperen is het ook mogelijk om een chalet te huren. Reserveer deze ook op tijd! Want vol is vol.
Op zaterdag gaan we uiteraard de rondrit/puzzelrit rijden. ‘s Avonds staat er een lekkere BBQ op het programma. Als je nog wat tijd over hebt, kun je tennissen, zwemmen of vissen op de camping.
In het blad en de website vind je het aanmeldformulier. Vul deze in en stuur of mail deze naar Evenementen@r4club.nl.
Verder gaan we uiteraard ook in het najaar kamperen, we vetrekken dan richting één van de noordelijke provincies.  En staat in oktober het eendagsevenement op het programma, waarbij we mogelijk een bevriende club gaan bezoeken. Wie weet! We hebben er nu al zin in! 
Veel veilige kilometers toegewenst en graag tot ziens op een evenement!