Mijn R4 en ik deel 6

Maandag 14 november 2016

"Oude liefde roest niet"

Oude liefde roest niet", mijn Renault-je soms wel een beetje maar toch is ze wel mijn oude liefde. Mijn naam is Kuno van Eldijk, sinds een jaar of 5 ben ik lid van de club en sinds vorig jaar ben ik bestuurslid. Net als veel clubleden ken ik de Renault 4 vanuit mijn jeugdjaren. Toen de Renault 4 een aantal jaren terug weer op mijn pad kwam was ik gelijk weer verknocht. Geleidelijk aan bouwde mijn hobby verder uit en momenteel ben ik een trotse bezitter van een 4tje uit 1966 welke ik afgelopen zomer zelf uit zuid Frankrijk heb opgehaald. Ze zal nog een beetje werk, tijd en liefde blijven vragen. Ik heb er al mee deel genomen aan de evenementen van afgelopen zomer.

Na tientallen jaren in het Brabantse te hebben gewoond heb ik me in 2008 gesetteld in het mooie land van maas en waal en dan wel in Boven Leeuwen Hier woon ik nu met veel plezier samen met mijn vriendin en onze zoontjes Julian (4,5) en Renze (1,5). 

Voor mijn werk zoek ik het wat noordelijker in Nieuwegein. Hier werk ik bij een aannemer en houd me bezig met de veiligheid en kwaliteit van de energienetten. Als bestuurslid wil ik me inzetten voor het hier en nu maar ook de toekomst van de Renault 4 club. Hierbij zal ik me natuurlijk laten leiden door de wensen van de leden en andere bestuursleden. Een gezellige, warme club met veel liefhebbers en samenhorigheid, zo ervaar ik de Renault 4 club. Het afgelopen jaar was een druk jaar voor de club met de verhuizing van het magazijn en het vieren van het jubileum. Ik heb met vooral gericht op de verbouwing en verhuizing van het magazijn. Ik hoop veel leden bij deze gelegenheden te ontmoeten en zo er samen wat moois van te maken.
Kuno van Eldijk