Laatste sleuteldag bij Lambert

Zondag 03 juni 2018

Zoals traditiegetrouw ingepland stond was begin mei de sleuteldag bij Lambert in het o-zo prachtige Enschede. Uiteraard weer met veel toe- en aanloop van bekende leden, maar ook een aantal nieuwe gezichten die met stomheid geslagen zijn aan het eind van de dag over zoveel aanwezige kennis, vriendelijkheid en vooral gezelligheid.

Ook dit jaar was er weer een uiteenlopende variatie van klusjes en klussen. Compleet nieuw veerpakket voor EN achter bij de camper van Louis, een nieuw lid met alleen een wisseling van een voorscherm, een nieuwe voorbumper (met tonkers, hertengeweien of handvaten) voor een glanzende rode r4. 

Maar hiernaast uiteraard nog veel meer te doen bij enkele 4tjes die de auteur wel heeft gezien, maar niet wat er aan gedaan werd. Zo snel en hard werd er gewerkt.

Maar... dit was ook een einde van een traditie. Want 2018 was de laatste sleuteldag die bij Lambert plaatsvond. Het bestuur kon dit niet zomaar langs laten gaan en was compleet op komen draven (uiteraard ook met een R4) om Lambert even in het zonnetje te zetten en te bedanken voor de afgelopen jaren tomeloze inzet.
Ondanks dat Lambert geen man is die graag in de belangstelling staat, wist hij dit toch zeker te waarderen.
Naast Lambert was er nog een stopper helaas. Carel stopt met het organiseren van de sleuteldagen. En aangezien ook hij traditiegetrouw van begin tot eind in Enschede is, werd ook hij bedankt voor de bewezen diensten.
Na een groot applaus voor beide heren doken de eerste monteurs alweer de garage in, want het werk moet af...
met vierlijke groet vanuit het bestuur,

Mark Spoelstra