Voorjaarsweekend R4Club

Dinsdag 02 februari 2021
Zoals je weet bestaat de Renault 4 60 jaar! Maar dat niet alleen: onze Renault 4 Club Nederland bestaat 30 jaar! Wat een feest.

Zet het weekend van 11, 12 en 13 juni in je agenda en kom naar het voorjaarsevenement kampeerweekend. Deze jubilea wil je toch ook met je mede Renault 4 fans vieren? Je bent van harte welkom vanaf vrijdagmiddag 11 juni tot en met zondagmiddag 13 juni 2021.

We slaan ons kamp op in Renswoude op het Recreatiepark ‘De Lucht’ zoals dat vorig jaar ook al ons plan was. Onze boeking voor het voorjaars-kampeerweekend hebben we gelukkig in overleg met de camping kunnen verplaatsen. Ook dit jaar hebben we weer een heel veld alleen voor onze Renault 4-tjes en onze tenten, want die willen we natuurlijk wel als decor en discussiestuk in ons zicht hebben.

Het is mogelijk om een paar dagen eerder naar de camping te komen. Reserveer dan zelf tijdig bij de camping. Vermeld bij de aanvraag R4 Club Nederland. Het is ook mogelijk om een chalet te huren op de camping. Reserveer deze ook op tijd! Want vol is vol!

Wat betreft Covid 19; vooralsnog gaan we er van uit dat het evenement doorgaat. Uiteraard volgens de dan geldende overheidsmaatregelen. We doen er alles aan er een geweldig jubileumevenement van te maken. Zo nodig passen we het gezamenlijke programma aan.

We zien jullie graag in Renswoude! De evenementencommissie.