Leerzame sleuteldagen in 2019

Open Sleuteldagen in ons R4 Kwartier.

Ook in 2019 zijn er weer Sleuteldagen in het R4 Kwartier.  Leden kunnen voor kleinere reparaties aan hun Viertje terecht om gebruik te maken van brug, gereedschap, advies en ondersteuning. Eenmaal per maand (behalve in januari) kun je op de zaterdagen die in de agenda op de website genoemd zijn van 10 tot 16 uur onder de deskundige begeleiding van Leo, Goos en René terecht. Hieronder de spelregels:

  • Een clublid wat wil komen sleutelen meldt zich op de dag zelf aan bij Goos of René. In overleg wordt dan vastgesteld of de klus haalbaar is, wat er nodig is aan materiaal uit het magazijn en of er assistentie nodig is van Goos of van René.  (Om teleurstelling te voorkomen dat men voor niks komt en om in te schatten of een reparatie haalbaar is, kan een lid van te voren telefonisch of per e-mail contact opnemen met Goos: 0347351264 of armamiddelkoop@casema.nl )
  • We vragen een bijdrage van € 10 per te repareren auto voor behoud en uitbreiding van de werkplaats en gebruik van de brug.
  • We gaan ervan uit, dat onderdelen die vervangen moeten worden in het magazijn worden aangeschaft.
  • De opzet zal worden dat we slijtdelen in huis hebben en kunnen aanbieden. Denk aan o.a. motorolie, koelvloeistof, remolie, e.d.,
  • De leden voeren hun eigen oude onderdelen en olie zelf af.

U bent van harte welkom in het R4 Kwartier!

 

Voor uw vragen:  sleuteldag@r4club.nl