Leerzame sleuteldagen in 2018

sleuteldagen voor 2018.

Zoals gewoonlijk beginnen we een sleuteldag om een uur of tien en sluiten af tegen vieren. Neem een broodje mee voor de lunch, koffie en thee is aanwezig. De bijdrage per deelnemer is € 10.- Opgeven kan via sleuteldag@r4club.nl zo mogelijk onder opgave van te verrichten werkzaamheden. Gaan wij kijken of we daar rekening mee kunnen houden.

 • 7 april een sleuteldag  bij Renault garage Nieuwendijk in Hillegom. We kunnen gebruikmaken van 4 bruggen en een remmentestbank.
 • 12 mei in Enschede.  De jaarlijkse sleuteldag in Enschede bij Lambert Kooy is altijd een top-dag! Gezellig sleutelen onder deskundige begeleiding. Geef je op tijd op en geef door waar je aan wilt werken: sleuteldag@r4club.nl  Om 10 uur ben je welkom bij Lambert aan de Plataanstraat 20, 7545MX in Enschede. De bijdrage per deelnemer is € 10,- Neem zelf je lunch mee; koffie en thee is aanwezig.
 • 22 september kan er weer gesluiteld worden in Son bij Garagebedrijf Holscher.            Niet vergeten even aan te melden, zodat we een goeie inschatting kunnen maken voor het aantal mensen dat komt. Er is geen specifiek thema. Je kunt er uiteraard terecht voor de algemene onderhoudsklussen. Vermeld bij je aanmelding alsjeblieft je sleutelwens voor die dag, zodat we ook op technisch gebied kunnen inschatten wat er kan of niet kan en je hierover eventueel ook kunnen adviseren.                                                            Verdere info: aanvang 10 uur, einde 1600 uur. Bijdrage €10 per wagen. Kijken kost niks.  Lokatie: Garage Holscher - Ekkersrijt 1321     Opgave via sleuteldag@r4club.nl
 • 3 november :Sleuteldag in Midwoud - Noord Holland,
  November komt er weer aan en dus ook de sleuteldag bij Garage Keijzer te Midwoud. Bij uitstek de gelegenheid alles tip top in orde te maken voor de winter. Niet vergeten even aan te melden, zodat we een goeie inschatting kunnen maken voor het aantal mensen dat komt. Vermeld bij je aanmelding alsjeblieft je sleutelwens voor die dag, zodat we ook op technisch gebied kunnen inschatten wat er kan of niet kan en je hierover eventueel ook kunnen adviseren.
  Verdere info:
  Aanvang 10 uur, einde 1600 uur
  Bijdrage €10 per wagen. Kijken kost niks.
  Lokatie: Garage Keijzer Midwouder Dorpsstraat 44 in 1679 GC Midwoud
  Koffie en thee wordt verzorgd. Lunch zelf meenemen
   
  Opgave via sleuteldag@r4club.nl

 

Voor uw vragen:  sleuteldag@r4club.nl