Agenda R4 Club

Zaterdag 04 april 2020
R4 Kwartier
12:00 uur

AFGELAST. Geen sleuteldag

De maandelijkse sleuteldag en magazijnopenjng voor 4 april is afgelast!

Zondag 19 april 2020
R4 Kwartier
13:00 uur

UITGESTELD. ALV Renault 4 Club

De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering voor de leden van de Renault 4 club Nederland is vooralsnog uitgesteld en wordt waarschijnlijk tijdens het voorjaarsweekend 2020 gehouden. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

De nodige informatie en uitnodiging volgt via de Vrijbuiter en het ledendeel op de site.

Zaterdag 02 mei 2020
R4 Kwartier
12:00 uur

AFGELAST. Geen sleuteldag

De maandelijkse sleuteldag en magazijnopenjng voor 2 mei is vooralsnog afgelast!

Zaterdag 06 juni 2020
R4 Kwartier
12:00 uur

Maandelijkse open sleuteldag

Zoals gebruikelijk op elke eerste zaterdag van de maand, wordt er op 6 juni weer gesleuteld in het R4 Kwartier te Beneden-Leeuwen. Begeleid door René en Goos, kunnen de laatste reparaties worden uitgevoerd. Benodigde onderdelen kunnen worden gekocht in het clubmagazijn. Wie komt sleutelen, betaalt 10 euro voor advies/hulp. Uiteraard is de koffie en de gezelligheid gratis!

Vanaf 12.00 uur is ook het Onderdelenmagazijn bemand!

Vrijdag 12 juni 2020
Renswoude
12:00 uur

Voorjaarsweekend R4Club Renswoude

Een nieuw jaar. Dus nieuwe plannen.


Of eigenlijk oude plannen in een nieuw jasje. 


Gewoon weer lekker kamperen op een camping waar we nog niet geweest zijn. Alhoewel het elk jaar moeilijker wordt om een camping te vinden, die een grote groep auto’s kan herbergen en waar we nog niet zijn geweest, is dit toch weer gelukt. Waren we afgelopen jaar in het oosten bij de Duitse grens en in het zuiden bij de Belgische grens, dit voorjaar zitten we bovenop de grens van de Provincie Utrecht en Gelderland en verblijven we op “Allure park de Lucht” in Renswoude. 
Het is mogelijk om één of twee dagen eerder naar de camping te komen. Reserveer dat zelf en tijdig bij de camping. Vermeld bij je aanvraag “R4club Nederland”. Hetzelfde gereduceerde tarief geldt voor deze extra dagen. Naast kamperen is het ook mogelijk om een chalet te huren. Reserveer deze ook op tijd! Want vol is vol.
Op zaterdag gaan we uiteraard de rondrit/puzzelrit rijden. ‘s Avonds staat er een lekkere BBQ op het programma. Als je nog wat tijd over hebt, kun je tennissen, zwemmen of vissen op de camping.
In het blad en de website vind je het aanmeldformulier. Vul deze in en stuur of mail deze naar Evenementen@r4club.nl.
Verder gaan we uiteraard ook in het najaar kamperen, we vetrekken dan richting één van de noordelijke provincies.  En staat in oktober het eendagsevenement op het programma, waarbij we mogelijk een bevriende club gaan bezoeken. Wie weet! We hebben er nu al zin in! 
Veel veilige kilometers toegewenst en graag tot ziens op een evenement!

 

Aanmeldformulier is hier te vinden: http://www.r4club.nl/nieuws/16-01-2020-voorjaarsweekend-r4club/

 

Zaterdag 05 september 2020
R4 Kwartier
12:00 uur

Maandelijkse open sleuteldag

Zoals gebruikelijk op elke eerste zaterdag van de maand, wordt er op 5 september weer gesleuteld in het R4 Kwartier te Beneden-Leeuwen. Begeleid door René en Goos, kunnen de laatste reparaties worden uitgevoerd. Benodigde onderdelen kunnen worden gekocht in het clubmagazijn. Wie komt sleutelen, betaalt 10 euro voor advies/hulp. Uiteraard is de koffie en de gezelligheid gratis!

Vanaf 12.00 uur is ook het Onderdelenmagazijn bemand!

Vrijdag 11 september 2020
12:00 uur

Najaarsweekend R4Club

Najaarsweekend r4 Club 11-13 September

Locatie en info volgt nog

Zaterdag 03 oktober 2020
R4 Kwartier
12:00 uur

Maandelijkse open sleuteldag

Zoals gebruikelijk op elke eerste zaterdag van de maand, wordt er op 3 oktober weer gesleuteld in het R4 Kwartier te Beneden-Leeuwen. Begeleid door René en Goos, kunnen de laatste reparaties worden uitgevoerd. Benodigde onderdelen kunnen worden gekocht in het clubmagazijn. Wie komt sleutelen, betaalt 10 euro voor advies/hulp. Uiteraard is de koffie en de gezelligheid gratis!

Vanaf 12.00 uur is ook het Onderdelenmagazijn bemand!

Zaterdag 07 november 2020
R4 Kwartier
12:00 uur

Maandelijkse open sleuteldag

Zoals gebruikelijk op elke eerste zaterdag van de maand, wordt er op 7 november weer gesleuteld in het R4 Kwartier te Beneden-Leeuwen. Begeleid door René en Goos, kunnen de laatste reparaties worden uitgevoerd. Benodigde onderdelen kunnen worden gekocht in het clubmagazijn. Wie komt sleutelen, betaalt 10 euro voor advies/hulp. Uiteraard is de koffie en de gezelligheid gratis!

Vanaf 12.00 uur is ook het Onderdelenmagazijn bemand!

Agenda R4 Club archief